کنار هر متن رمزشده یک شناسه‌ی کلید نگه دارید تا چند کلید هم‌زمان کار کنند. پس از لو رفتن، اول بچرخانید (کلید قدیمی دیگر امن نیست) و بعد پاکسازی کنید.